Motorola Atrix HD

Motorola Atrix HD

Motorola a publicat pe site-ul lor oficial, făra nici un anunţ, un nou model de smartphon, sub denumirea de Atrix HD, care va intra pe piaţă prin operatorul american AT&T, şi pare destinat clienţilor business din SUA.

Atrix HD este un smartphone cu ecran mare HD şi sistem de operare Android 4 Ice Cream Sandwich. Cântăreşte 140 grame şi are o dimensiune de 69,9 x 133,5 x 8,4 mm şi  dispune de o baterie de 1780 mAh. Ecranul TFT LCD de 4,5 inch cu o rezoluţie de 720 x 1280 pixeli, este rezistent la zgârieturi cu tehnologia Corning Gorilla şi are rezistenţă la apă datorită carcasei. Gadgetul are o cameră cu rezolutia de 8 MP cu bliţ LED, autofocalizare si inregistrare video 1080p şi o camera frontală cu rezoluţia de 1,3 MP pentru apeluri video.

Este motorizat de un procesor dual-core tactat la 1.5 Ghz, 1Gb memorie Ram si 8Gb memorie internă, ce poate fi extinsă cu un card microSD de pănă la 32 Gb. Are conectivitate Wi-Fi, 4G/3G (HSDPA 21,1 Mbps), hotspot 4G, Bluetooth 4.0, GPS, micro USB 2.0 (480 Mbps), micro SIM si jack audio de 3,5 mm. Dispune de o baterie Li-Ion cu o capacitate de 1780 mAh.

În acest moment nu avem nici o declaraţie oficială despre data lansării, preţul terminalului şi nici despre disponibilitatea noului Motorola Atrix HD în Europa şi tot-odată la noi în ţară.

Stanescu - 11 July 2012

Leave a Reply

About

Telefoane mobile noi a fost creat pentru a putea oferi vizitatorilor informatii despre telefoanele mobile noi aparute.

Vizitati acest site pentru a fi la curent cu ultimele aparitii de telefoane mobile si de a fi la curent cu ultimele noutati. Multumim celor care ne citesc si ii asteptam in continuare alaturi de noi.