Samsung Galaxy S2 pret

Samsung Galaxy S2 are un pret de 612 lire in UK pentru varianta de 16GB si un pret de 708 lire pentru Galaxy S2 32GB. Pretul a fost afisat de catre un site de vanzari online si se pare ca smartphone-ul Galaxy S2 va incepe sa fie vandut spre sfarsitul lunii martie.

Pretul Samsung Galaxy S2 nu este insa exact, deoarece pot aparea unele mici modificari, insa in acest moment acesta este pretul afisat.

admin - 27 February 2011

Comments (3)

 

 1. Lavi says:

  A aparut cumva telefonul pe piata?
  Desigur ca nu. Preturile cerute de bisnitari sunt niste preturi… total diferite de pretul real. Pretul acestui telefon o sa fie in jurul valorii de 550-600 euro.

 2. Bogdan Ungureanu says:

  @Lavi, acelaşi preţ este şi în Romania.

 3. inka says:

  am tinut ambele telefoane in mana…imi place clasa si eleganta Iphonelui, imi place softul…oricine ce ar zice…dar dupa ce il utilizezi si te joci dupa vreo 6 luni cu un SII, Iphonele ti se pare dupa doar o caramida sinistra si mult prea ingusta cu un ecran limitat! Important e sa treci peste dimensiunea lui…e un telefon mare…e o tableta mai degraba…daca treci peste asta…ai adevarata revelatie a SII! Incercati-l!

Leave a Reply

About

Telefoane mobile noi a fost creat pentru a putea oferi vizitatorilor informatii despre telefoanele mobile noi aparute.

Vizitati acest site pentru a fi la curent cu ultimele aparitii de telefoane mobile si de a fi la curent cu ultimele noutati. Multumim celor care ne citesc si ii asteptam in continuare alaturi de noi.