Cele mai tari telefoane mobile din lume

Nu avem un top al celor mai tari telefoane mobile din lume 2011 si ne-am gandit sa prezentam aici pe site un astfel de top, asa ca incepem printr-o prezentare scurta a acestor telefoane:

Top telefoane mobile – locul 15: Samsung Galaxy Europa

Samsung Galaxy Europa este un telefon mai mic ce se potriveste perfect in mana, cu un procesor de 600MHz si o camera de 2MP la un pret de aproximativ 210 de euro. Samsung Galaxy Europa concureaza cu HTC Wildfire pentru cel mai bun telefon cu Android la un pret destul de bun.

 

Top telefoane mobile – locul 14: BlackBerry Torch

BlackBerry Torch este un telefon mobil ce combina touchscreen-ul cu o tastatura QWERTY usor de folosit. Camera acestui model este de 5 MP iar sistemul de operare este BlackBerry OS 6.0 ce are in spate un procesor de 624 MHz. Pretul BlackBerry Torch se ridica la 370 de euro.

 

Top telefoane mobile – locul 13: HTC Wildfire

HTC Wildfire e fratele mai mic al telefonului HTC Desire, cu un ecran mai bun decat HTC Tatoo si are acelasi procesor ca HTC Hero, de 528 MHz ARM 11. Sistemul de operare pe care ruleaza HTC Wildfire este Android 2.1 Eclair ce se poate actualiza insa la Android 2.2. Pretul HTC Wildfire se ridica la 220 de euro.

 

Top telefoane mobile – locul 12: HTC HD7

HTC HD7 are un ecran de 4.3 inch, o camera de 5 megapixeli, un procesor de 1 GHz Scorpion si ruleaza pe sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7. Pretul HTC HD7 se ridica la 450 de euro.

 

 

Top telefoane mobile – locul 11: Motorola Milestone 2

Motorola Milestone 2 ruleaza pe sistemul de operare Android 2.2 Froyo, are o camera de 5MP, un procesor de 1 GHz Cortex-A8, ecran touchscreen cu 16 milioane de culori si tastatura QWERTY. Pretul Motorola Milestone 2 se ridica la 290 de euro.

 

Top telefoane mobile – locul 10: LG Optimus 7

LG Optimus 7 are un ecran touchscreen de 3.8 inch cu 16 milioane de culori, o camera de 5 MP, sistem de operare Microsoft Windows Phone 7 si un procesor de 1 GHz Scorpion. Pretul LG Optimus 7 este de 390 de euro.

 

Top telefoane mobile – locul 9: T-Mobile Blade (ZTE Blade)

T-Mobile Blade are un ecran AMOLED touchscreen de 3.5 inch cu 256.000 de culori, camera de 3.15 megapixeli, sistem de operare Android 2.1 Eclair, dar se lucreaza la un upgrade si un procesor de 600 MHz ARM 11. Pretul T-Mobile Blade este de aproximativ 170 de euro. Este un telefon destul de bun in comparatie cu pretul acestuia.

 

Top telefoane mobile – locul 8: Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson Xperia X10 are un ecran touchscreen de 4 inch, o camera de 8 megapixeli, sistem de operare Android 1.6 ce se poate actualiza la Android 2.1 si un procesor de 1 GHz Scorpion. Pretul Sony Ericsson Xperia X10 este de 340 de euro.

 

Top telefoane mobile – locul 7: Nokia N8

Nokia N8 este un telefon iubit de fanii Nokia, aducand tot felul de caracteristici noi, camera de 12 megapixeli, inregistrare video HD, noul sistem de operare Symbian^3 si un procesor de 680 MHz ARM 11. Pretul Nokia N8 se ridica la 350 de euro.

 

Top telefoane mobile – locul 6: HTC Desire Z

HTC Desire Z are un ecran touchscreen de aceeasi marime cu HTC Desire, tastatura QWERTY, camera de 5 megapixeli, sistem de operare Android 2.2 si un procesor de 800 MHz Scorpion. Pretul HTC Desire Z este de 470 euro.

 

Top telefoane mobile – locul 5: Samsung Google Nexus S

Samsung Google Nexus S este primul telefon mobil cu capabilitati NFC si Android 2.3, ecran Super AMOLED capacitiv touchscreen cu 16 milioane de culori, camera de 5 megapixeli si procesor de 1 GHz ARM Cortex-A8. Pretul Samsung Google Nexus S este de 500 de euro.

 

Top telefoane mobile – locul 4: Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S reprezinta o piatra de hotar atat pentru Samsung cat si pentru Google, are un ecran Super AMOLED capacitiv touchscreen cu 16 milioane de culori, camera de 5 megapixeli, sistem de operare Android 2.3 si un procesor de 1 GHz ARM Cortex-A8. Pretul Samsung Galaxy S se ridica la 510 euro.

 

Top telefoane mobile – locul 3: HTC Desire HD

HTC Desire HD este probabil unul dintre cele mai bune telefoane mobile, cel mai bun telefon cu Android si cel mai bun gadget. Este un smartphone cu un ecran touchscreen de 4.3 inch cu 16 milioane de culori, camera de 8 megapixeli, sistem de operare Android 2.2 Froyo si procesor de 1 GHz Scorpion. Pretul HTC Desire HD se ridica la 600 de euro.

 

Top telefoane mobile – locul 2: Apple iPhone 4

iPhone 4 este probabil cel mai ipresionant telefon mobil cu toate ca s-a facut atata tam-tam in legatura cu semnalul acestuia. iPhone 4 are un ecran touchscreen de 3.5 inch cu 16 milioane de culori, camera de 5 megapixeli, sistem de operare iOS 4 si un procesor de 1 GHz Apple A4. Pretul iPhone 4 este de 590 de euro. Ar trebui sa fie un telefon perfect, insa nu este asa.

 

Top telefoane mobile – locul 1: HTC Desire

HTC Desire ocupa locul 1, fiind desemnat cel mai bun telefon mobil din lume in acest moment. Este ca un Nexus One, dar mai bun! HTC Desire are un ecran AMOLED touchscreen capacitiv de 3.7 inch cu 16 milioane de culori, camera de 5 megapixeli, sistem de operare Android 2.1 Eclair si un procesor de 1 GHz Scorpion. Daca va primi upgrade la Sense UI, completat cu widget-uri extra si continut descarcabil, va fi de neoprit, mai ales ca pretul o sa scada probabil in viitorul apropiat.

HTC Desire nu are deocamdata defecte notabile, iar asta arata ca este un telefon mobil bine facut. Pretul HTC Desire este de aproximativ 400 de euro.

admin - 4 March 2011

Comments (5)

 

 1. fan says:

  super tare frate

 2. mwr says:

  galaxy s2 unde este?iPhone 4s la fel?Astea 2 tot in 2011 au aparut….

 3. admin says:

  Daca se poate observa, data la care este scris acest articol este de 4 martie 2011. Telefoanele la care faci referire au fost lansate dupa aceasta data.

 4. cel mai bun telefon mobil este al meu

 5. Ion Cojocaru says:

  imi cumpar

Leave a Reply

About

Telefoane mobile noi a fost creat pentru a putea oferi vizitatorilor informatii despre telefoanele mobile noi aparute.

Vizitati acest site pentru a fi la curent cu ultimele aparitii de telefoane mobile si de a fi la curent cu ultimele noutati. Multumim celor care ne citesc si ii asteptam in continuare alaturi de noi.